PERS

Contact

Heb je persaanvragen? Ben je op zoek naar ondersteuning bij de invulling van je artikel of reportage? Wil je contacten leggen met onze programmamakers en andere relevante partijen rondom Delfshaven400? Neem dan contact op met Simone Rentmeester via pers@delfshaven400.nl.

Persberichten

Er zijn nog geen persberichten beschikbaar.

Over Delfshaven400

Het is dit jaar 400 jaar geleden dat de Pilgrims vanuit Delfshaven naar Amerika vertrokken. Deze historische gebeurtenis bezorgde Delfshaven een plekje in de geschiedenisboeken. Maar dat is niet het enige wat Delfshaven bijzonder maakt. De vertrekhaven van de Pilgrims is vandaag de dag een thuishaven voor duizenden Rotterdammers. Sommigen zijn er geboren, anderen wonen er pas net. Samen veranderden zij het Hollandse haventje in een multiculturele microkosmos, een melting pot, so to speak.

Deze zomer maak jij kennis met dit unieke stukje stad tijdens Delfshaven400; een vier weken durend festival boordevol muziek, dans, spoken word, exposities, eten, drinken en tal van andere activiteiten voor jong en oud. En dat allemaal in Delfshaven, het pareltje van Rotterdam.

Voor achtergrond informatie over Delfshaven400 kijk hier.

Rotterdam Branding Toolkit

Algemeen beeld- en videomateriaal van Rotterdam is direct en gemakkelijk te downloaden via Rotterdam Make it Happen.

Filmen in Rotterdam

Meld je aan bij Rotterdam Film & Media Office, het centrale loket voor mediaproducenten.